Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kokhan, Olena M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-03T13:33:48Z | - |
dc.date.available | 2015-04-03T13:33:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Kokhan, O. Innovation in restaurant business / O. Kokhan // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 138-139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105 | - |
dc.description.abstract | Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ресторанный бизнес | uk_UA |
dc.subject | общественное питание | uk_UA |
dc.subject | обслуживания | uk_UA |
dc.subject | кафедра іноземних мов професійного спрямування | - |
dc.title | Innovation in restaurant business | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.