Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2015-04-03T13:33:48Z-
dc.date.available2015-04-03T13:33:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationKokhan, O. Innovation in restaurant business / O. Kokhan // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 138-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20105-
dc.description.abstractQuality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectобщественное питаниеuk_UA
dc.subjectобслуживанияuk_UA
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.titleInnovation in restaurant businessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73.pdf101,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.