Features of Criomodification Types of Starch

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

starch, criomodification type, adsorbent, крохмаль, кріомодифікований тип, крахмал, криомодифицированный тип, адсорбент, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Danilevych, O. Features of Criomodification Types of Starch / O. Danilevych, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015. - Ч. 4. – С. 260–261.