Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20258
Title: | Characterization of recipe composition of fondants |
Authors: | Havrysh, Andrey Smirnova, Elizabeth Bloshchinska (Dudkina), Olena |
Keywords: | recipe composition dessert рецептурна композиція десерт кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Havrysh, A. Characterization of Recipe Composition of Fondants / A. Havrysh, J. Smirnova, O.Dudkina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 258–259. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20258 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smirnova.pdf | 146,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.