Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20263
Title: Alternative Methods of Cooking Fondant
Authors: Havrysh, Andrey
Smirnova, Elizabeth
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Keywords: dessert
raw materials
десерт
сировина
десерт
сырье
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Havrysh, A. Alternative Methods of Cooking Fondant / A. Havrysh, J. Smirnova, O. Dudkina // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – с.136–137.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20263
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smirnova.pdf144,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.