Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20263
Title: | Alternative Methods of Cooking Fondant |
Authors: | Havrysh, Andrey Smirnova, Elizabeth Bloshchinska (Dudkina), Olena |
Keywords: | dessert raw materials десерт сировина десерт сырье кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Havrysh, A. Alternative Methods of Cooking Fondant / A. Havrysh, J. Smirnova, O. Dudkina // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матер. Міжнар. наук.-практ. конф., 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – с.136–137. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20263 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smirnova.pdf | 144,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.