Необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування. В статье проанализирована необходимость разработки и внедрения функциональных и лечебно-профилактических продуктов питания. The article analyzes the need to develop and implement functional and treatment-prevention food.
Опис
Ключові слова
функціональні, лікувально-профілактичні, продукти харчування, розробка, впровадження, functional, treatment and prevention, food, development, introduction, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Каржевська, О. М. Вплив студентського самоврядування на формування здорового способу життя молоді / О. М. Каржевська ; науковий керівник Н. О. Рябченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4–5 листопада 2014. – Одеса: 2014. – С. 50-51.