Red and white meat

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

meat, м'ясо, kinds of meat, види м'яса, виды мяса, read and white meat, червоне та біле м'ясо, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Lytvynenko, Daria Red and white meat / D. Lytvynenko, A. Kolomiiets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 –24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – Ч. 4. – С. 288 - 289.