Role of food additives in manufacturing of food products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові добавки, небезпечні продукти харчування, якість їжі, пищевые добавки, опасные продукти питания, качество пищи, food additives, unsafe food, quality of food, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Shpylovska, J. Role of food additives in manufacturing of food products / J. Shpylovska, O. Popov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 296.