Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стан здоров’я сучасної людини в значній мірі визначається характером, рівнем та структурою харчування, які мають ряд серйозних порушень. Тому на сьогоднішній день виникає потреба у створенні продуктів, які б відрізнялись якістю, безпечністю та високим вмістом біологічно активних речовин. Водночас актуальним є питання розширення сировинної бази для таких продуктів. The health of modern man largely determined by the nature, level and structure of food, that have a number of serious violations. So far there is a need to create products that would differ quality, safety and high content of bioactive substances. However, enlargement is important raw materials for these products.

Опис

Ключові слова

мінеральні речовини, харчові продукти, цукрове сорго, вітаміни, minerals, food products, sugar sorghum, vitamins, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Карпутіна, Д. Д. Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 84-85.