Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою встановлення можливості прискорення тривалості чеддеризації проведені дослідження з використанням закваски прямого внесення, створеної на основі мезофільних молочнокислих стрептококів. To establish the possibility of accelerating the duration Blockforming studies using direct introduction of starters, created from mesophilic lactic streptococci.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Савченко, О. А. Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням / О. А. Савченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 47.