Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою встановлення можливості прискорення тривалості чеддеризації проведені дослідження з використанням закваски прямого внесення, створеної на основі мезофільних молочнокислих стрептококів. To establish the possibility of accelerating the duration Blockforming studies using direct introduction of starters, created from mesophilic lactic streptococci.

Опис

Бібліографічний опис

Савченко, О. А. Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням / О. А. Савченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 47.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в