Сучасний асортимент шоколаду та його особливості
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто світові інновації у виробництві нових видів шоколаду.
Considered the world's innovation in the production of new types of chocolate.
Опис
Ключові слова
шоколад, сhocolate, харчова цінність, nutritional value, асортимент, range, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Сучасний асортимент шоколаду та його особливості / О. О. Дудкіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 192-194.