Сучасний асортимент шоколаду та його особливості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто світові інновації у виробництві нових видів шоколаду. Considered the world's innovation in the production of new types of chocolate.

Опис

Ключові слова

шоколад, сhocolate, харчова цінність, nutritional value, асортимент, range, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Сучасний асортимент шоколаду та його особливості / О. О. Дудкіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 192-194.