Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Title: What are some qualities or characteristics that make a good restaurant?
Authors: Tsyhanenko, Yana
Kokhan, Olena M.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування
high-quality food
restaurant owner
business management
висока якість продуктів харчування
власник ресторану
управління бізнесом
высокое качество продуктов питания
владелец ресторана
управление бизнесом
Issue Date: 2015
Citation: Tsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SOME QUALITIES of A GOOD RESTAURANT.pdf13,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.