Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775
Title: | What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? |
Authors: | Tsyhanenko, Yana Kokhan, Olena M. |
Keywords: | кафедра іноземних мов професійного спрямування high-quality food restaurant owner business management висока якість продуктів харчування власник ресторану управління бізнесом высокое качество продуктов питания владелец ресторана управление бизнесом |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Tsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21775 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SOME QUALITIES of A GOOD RESTAURANT.pdf | 13,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.