Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21908
Title: | Біологічна цінність білка щавнату |
Authors: | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна Ткачук, Василь Анатолійович Рахметов, Джамал Бахлулович |
Keywords: | білок щавнату ресурси амінокислоти кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Бажай-Жежерун, С. А. Біологічна цінність білка щавнату / С. А. Бажай-Жежерун // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 127-128. |
Abstract: | Розширення сировинної бази та використання вторинних ресурсів харчових технологій з метою створення інноваційних продуктів оздоровчого, функціонального та лікувально-профілактичного призначення є важливим завданням харчової промисловості України. Expanding the source of raw materials and secondary resources, food technologies to create innovative products improving, functional and health-care appointments is an important task of the food industry in Ukraine. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21908 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.