Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21908
Title: Біологічна цінність білка щавнату
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Ткачук, Василь Анатолійович
Рахметов, Джамал Бахлулович
Keywords: білок щавнату
ресурси
амінокислоти
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Бажай-Жежерун, С. А. Біологічна цінність білка щавнату / С. А. Бажай-Жежерун // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 127-128.
Abstract: Розширення сировинної бази та використання вторинних ресурсів харчових технологій з метою створення інноваційних продуктів оздоровчого, функціонального та лікувально-профілактичного призначення є важливим завданням харчової промисловості України. Expanding the source of raw materials and secondary resources, food technologies to create innovative products improving, functional and health-care appointments is an important task of the food industry in Ukraine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21908
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf193,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.