Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вид наповнювачів, які використовуються в сучасній промисловості визначає фізико-хімічні властивості напою та впливає на функціональність харчових продуктів. Type fillers used in modern industry defines the physical and chemical properties and drink affects the functionality of food.

Опис

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 274-276.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в