Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вид наповнювачів, які використовуються в сучасній промисловості визначає фізико-хімічні властивості напою та впливає на функціональність харчових продуктів. Type fillers used in modern industry defines the physical and chemical properties and drink affects the functionality of food.
Опис
Бібліографічний опис
Подобій, О. В. Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 274-276.