Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22450
Title: | Дослідження бактеріостатичних властивостей соняшникової олії, обробленої софорою японською |
Authors: | Пелехова, Любов Сергіївна Усатюк, Світлана Іванівна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів софора японська бактеріостатичні властивості соняшникова олія sunflower oil Japanese Sophora bacteriostatic properties |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Пелехова, Л. С. Дослідження бактеріостатичних властивостей соняшникової олії, обробленої софорою японською / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 165. |
Abstract: | Соняшникова олія, оброблена плодами софори японської, проявляє бактеріостатичну дію відносно до Еscherichia coli та Staphylococcus Aureus. Це свідчить про можливість її використання з метою пригнічення життєдіяльності патогенної мікрофлори та підвищення терміну зберігання харчових продуктів. Sunflower oil, processed fruits of Sophora Japanese manifests bacteriostatic effect against Escherichia coli to and Staphylococcus Aureus. This suggests the possibility of its use in the inhibition of pathogenic life and increase the shelf life of foods. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22450 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.