Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Title: | Аналіз зміни якості продукції під час зберігання |
Authors: | Силка, Ірина Миколаївна Фролова, Наталія Епінетівна |
Keywords: | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра технології оздоровчих продуктів якість продукції зберігання продукції споживач product quality storage consumer |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.