Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Title: Аналіз зміни якості продукції під час зберігання
Authors: Силка, Ірина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології оздоровчих продуктів
якість продукції
зберігання продукції
споживач
product quality
storage
consumer
Issue Date: 2015
Citation: Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.