Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Название: Аналіз зміни якості продукції під час зберігання
Авторы: Силка, Ірина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології оздоровчих продуктів
якість продукції
зберігання продукції
споживач
product quality
storage
consumer
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.