Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Название: | Аналіз зміни якості продукції під час зберігання |
Авторы: | Силка, Ірина Миколаївна Фролова, Наталія Епінетівна |
Ключевые слова: | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра технології оздоровчих продуктів якість продукції зберігання продукції споживач product quality storage consumer |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
38.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.