Методи виявлення фальсифікації виноградних соків барвними речовинами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, виноградні соки, барвники, фальсифікація, grapes juice, falsification, dyes

Бібліографічний опис

Науменко, К. А. Методи виявлення фальсифікації виноградних соків барвними речовинами / К. А. Науменко, А. О. Васюра // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 287-289.