Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23071
Title: | Biotechnology and food safety |
Authors: | Martynuk, Anton Lukianets, Halyna |
Keywords: | biotechnology food safety biotech-derived ingredients nutritional value біотехнології безпека харчових продуктів інгредієнти біотехнологічного походження харчова цінність кафедра іноземних мов професійного спрямування пищевая ценность |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Martynuk, A. Biotechnology and food safety / A. Martynuk, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. - С. 149. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23071 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Martyniuk, Lukianets.pdf | 234,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.