Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23071
Title: Biotechnology and food safety
Authors: Martynuk, Anton
Lukianets, Halyna
Keywords: biotechnology
food safety
biotech-derived ingredients
nutritional value
біотехнології
безпека харчових продуктів
інгредієнти біотехнологічного походження
харчова цінність
кафедра іноземних мов професійного спрямування
пищевая ценность
Issue Date: 2016
Citation: Martynuk, A. Biotechnology and food safety / A. Martynuk, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. - С. 149.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23071
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Martyniuk, Lukianets.pdf234,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.