Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва.
This paper presents the results of research antiseptics Aquaton - 10 and Vazynu and the technique of their management in the preparation and fermentation of wort alcohol production.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, антисептики, мікрофлора, бражка, antiseptics, microflora, mash
Бібліографічний опис
Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 23.