Дослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культур
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перспективним є використання продуктів перероблення зерна просових культур, які є джерелом цінних нутрієнтів, у виробництві оздоровчих харчових продуктів. The perspective is to use products of grain processing millet crops, which are a source of nutrients, production of health food.
Опис
Бібліографічний опис
Розроблення нового виду негазованого напою на основі екстрактів лікарської сировини / С. А. Бажай-Жежерун, М. М. Попова, Л. О. Петрук, Д. Б. Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 74-76.