Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Перспективною сировиною для збагачення традиційних харчових продуктів є насіння льону, яке не дуже часто використовується українськими виробниками, хоча має унікальний біохімічний склад та фармакологічні властивості. Promising feedstock for enriching traditional food is flax seed, which is not very often used by Ukrainian producers, but has a unique biochemical composition and pharmacological properties.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, насіння льону, пророщування насіння льону, біоактивоване насіння льону, flax seeds, germination of seeds of flax, bio activated flax seeds
Бібліографічний опис
Краєвська, С. П. Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 97-99.