Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городнього
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На сьогодні використання порошкоподібних збагачувачів із різноманітної рослинної сировини, насамперед, дикорослої, є одним із шляхів вирішення задоволення фізіологічних потреб населення у високоякісній біологічно повноцінній харчовій продукції нового покоління.
Today, the use of powdered dresser with various plant materials, especially wild is one of the solutions to meet the physiological needs of the population in high-quality biologically valuable food product of new generation.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, портулак городній, способи оброблення, функціональнй інгредієнт, garden purslane, processing methods, functional ingredient
Бібліографічний опис
Солодко, Л. М. Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городнього / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 114-116.