Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городнього

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На сьогодні використання порошкоподібних збагачувачів із різноманітної рослинної сировини, насамперед, дикорослої, є одним із шляхів вирішення задоволення фізіологічних потреб населення у високоякісній біологічно повноцінній харчовій продукції нового покоління. Today, the use of powdered dresser with various plant materials, especially wild is one of the solutions to meet the physiological needs of the population in high-quality biologically valuable food product of new generation.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, портулак городній, способи оброблення, функціональнй інгредієнт, garden purslane, processing methods, functional ingredient

Бібліографічний опис

Солодко, Л. М. Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городнього / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 114-116.