Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів.
The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.
Опис
Бібліографічний опис
Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Шевченко, Л. О. Шаран, А. В. Білик, А. В. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 387.