Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24196
Title: Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Носенко, Володимир Єрофійович
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
технологічні властивості
порошки з кабачків
конвективне сушіння
сушіння зі змішаним теплопідведенням
преимущества
порошки из кабачков
конвективная сушка
сушка со смешанным теплоподводом
технологические свойства
benefits
zucchini powders
convection drying
drying the mixed heat supply
processing characteristics
кафедра фізики
Issue Date: 2015
Citation: Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.
Abstract: Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24196
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf777,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.