Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24196
Title: | Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням |
Authors: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Вашека, Оксана Миколаївна Гавриш, Андрій Володимирович Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна Носенко, Володимир Єрофійович Тарасенко, Тетяна Анатоліївна |
Keywords: | кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції технологічні властивості порошки з кабачків конвективне сушіння сушіння зі змішаним теплопідведенням преимущества порошки из кабачков конвективная сушка сушка со смешанным теплоподводом технологические свойства benefits zucchini powders convection drying drying the mixed heat supply processing characteristics кафедра фізики |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118. |
Abstract: | Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24196 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.