Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24221
Title: Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукції
Authors: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Зусько, Катерина Вікторівна
Keywords: мікробіологічне псування
псування продукції
біодеградабельні плівки
microbiological spoilage
damage to products
Biodegradable film
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2016
Citation: Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукції / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХV Науково-практичної конференції молодих вчених. – Київ, 2016. – С. 9-11.
Abstract: Використання ТіО2 та базальтового туфу дозволяє отримувати плівки, які запобігатимуть мікробіологічному псуванню виробів, що сприятиме подовженню терміну зберігання продукції. The use of TiO2 and basalt tuff allows to obtain a film that will prevent microbiological spoilage of products that will help lengthen the shelf life of products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24221
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf221,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.