Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно-ароматичної рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розробка нових видів продуктів на основі натуральної сировини, які б змогли задовольнити як мікронутрієнтну добову потребу так і споживчі властивості на ринку України дуже мало. Тому ця проблема є актуальною в сьогоденні. Development of new products based on natural raw materials, which would be able to meet the daily needs as mikronutriyentnu and consumer properties in Ukraine is very small. Therefore, this issue is relevant in the present.

Опис

Ключові слова

зелений соус, пряно-ароматична рослинна сировина, органолептичні властивості, organoleptic properties, green sauce, aromatic plant material, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Любцова, Ю. Л. Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно- ароматичної рослинної сировини / Ю. Л. Любцова, К. А. Науменко, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 59.