Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24264
Title: Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба
Authors: Кужиль, Наталія Олегівна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
пророщене зерно
хлібобулочні вироби
харчова та біологічна цінність
sprouted grain
baked goods
food and biological value
Issue Date: 2016
Citation: Кужиль, Н. Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба / Н. О. Кужиль, С. А. Бажай-Жежерун // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 38.
Abstract: Пророщування зерна є одним з методів біологічної активації. Новим напрямом, який розвивається за кордоном та в Україні, є використання пророщеного зерна у харчовій індустрії і, зокрема, у виробництві хлібобулочних виробів. Sprouting grains is one method of biological activation. New direction that developed abroad and in Ukraine, is the use of sprouted grains in the food industry, particularly in the production of bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24264
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf85,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.