Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24293
Title: Розроблення рецептури кексів зі збаланованим білковим складом
Authors: Кравченко, Олег Андрійович
Соколова, Ольга Миколаївна
Keywords: рецептура
білковий склад
кекси
protein composition
recipe
muffins
Issue Date: 2013
Citation: Кравченко, О. А. Розроблення рецептури кексів зі збалансованим ілковим складом / О. А. Кравченко, О. М. Соколова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 119–120.
Abstract: Метою даної роботи було вивчення харчової і біологічної цінності кексів з родзинками, а також розроблення рецептури кексу «Особливого», нутрієнтний склад якого характеризувався б збалансованим вмістом незамінних амінокислот. The aim of this work was to study the biological value of food and cakes of raisins and cake recipes develop "special" nutriyentnyy composition is characterized be balanced content of essential amino acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24293
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf89,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.