Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 51905)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Description to useful model patent. Method for making coating for confectionary products.

Опис

Ключові слова

глазур, coating, кондитерські вироби, confectionary products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент 46518 UA, МПК A23J 1/10 Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів / Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u200906922 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 05.01.2010, Бюл. № 15, 2010 р.

Зібрання