Вивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культур
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Перспективним напрямком розвитку хлібопекарської галузі в Україні, з метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, є збільшення об’єму випуску хліба з використанням композиційних сумішей на основі продуктів переробки круп’яних культур, зокрема пластівців.
Promising direction of the baking industry in Ukraine, to create baked goods preventive purpose is to increase the volume of production of bread using composite mixtures based processed products of cereals, including cereal.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хлібопекарська галузь, пшеничне тісто, пластівці круп’яних культур, baking industry, wheat dough, flakes cereals
Бібліографічний опис
Петрусь, А. А. Вивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культур / А. А. Петрусь, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 142.