Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564
Назва: | Сік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567) |
Автори: | Мельник, Людмила Миколаївна Матко, Світлана Василівна Бессараб, Олександр Семенович Омельченко, Ганна Миколаївна |
Ключові слова: | кафедра технології консервування кафедра процесів і апаратів харчових виробництв сік овочево-фруктовий пюре буряка столового морквяне пюре журавлиновий сік vegetable-fruit juice beet puree carrot puree cranberry juice |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Патент на корисну модель 97567 UA МПК A23L 2/02 (2006.01). Сік овочево-фруктовий / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Омельченко Г. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201409796 ; заявл. 25.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Сік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре буряка столового – 60…30 Пюре морквяне – 35…50 Сік журавлиновий – 5…20. Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%: Beet puree - 60 ... 30 Carrot puree - 35 ... 50 Cranberry juice - 5 ... 20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24564 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
97567-uapatents.com.pdf | 241 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.