Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Title: | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки |
Authors: | Перець, Анастасія Олегівна Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | удосконалення сушіння зелень петрушки improvement drying parsley кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258. |
Abstract: | В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16 Perez V MNK Ternopil.pdf | 251,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.