Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Title: Удосконалення технології сушіння зелені петрушки
Authors: Перець, Анастасія Олегівна
Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: удосконалення
сушіння
зелень петрушки
improvement
drying
parsley
кафедра технології консервування
Issue Date: 2016
Citation: Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.
Abstract: В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 Perez V MNK Ternopil.pdf251,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.