Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерець, Анастасія Олегівна-
dc.contributor.authorМурашко, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2016-11-28T08:12:35Z-
dc.date.available2016-11-28T08:12:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПерець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579-
dc.description.abstractВ роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectзелень петрушкиuk_UA
dc.subjectimprovementuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectparsleyuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleУдосконалення технології сушіння зелені петрушкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 Perez V MNK Ternopil.pdf251,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.