Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перець, Анастасія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Мурашко, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Шутюк, Віталій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-28T08:12:35Z | - |
dc.date.available | 2016-11-28T08:12:35Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | удосконалення | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | зелень петрушки | uk_UA |
dc.subject | improvement | uk_UA |
dc.subject | drying | uk_UA |
dc.subject | parsley | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16 Perez V MNK Ternopil.pdf | 251,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.