Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24582
Title: Удосконалення процесу сушіння кореню селери
Authors: Мурашко, Катерина Сергіївна
Перець, Анастасія Олегівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: удосконалення
селера
сушіння
improvement
celery
drying
кафедра технології консервування
Issue Date: 2016
Citation: Мурашко, К. С. Удосконалення процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.
Abstract: В роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24582
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 Murashko V MNK Ternopil.pdf250,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.