Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24582
Title: | Удосконалення процесу сушіння кореню селери |
Authors: | Мурашко, Катерина Сергіївна Перець, Анастасія Олегівна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | удосконалення селера сушіння improvement celery drying кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Мурашко, К. С. Удосконалення процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258. |
Abstract: | В роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24582 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16 Murashko V MNK Ternopil.pdf | 250,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.