Enriching of bread for patients with diabetes by mineral substances

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The work is devoted to the research of the impact of calcium, magnesium, zinc, iron citrates and their mixture on bread for diabetics. The effect of citrates on the technological process of making bread and quality of finished products has been set set.

Опис

Ключові слова

citrates of metals, fructose, mineral substances, bread, diabetes, technology, цитрати металів, фруктоза, мінеральні речовини, хліб, діабет, технологія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цитраты металлов, минеральные вещества, хлеб, диабет, технология

Бібліографічний опис

Drobot, V. Enriching of bread for patients with diabetes by mineral substances / V. Drobot, A. Shevchenkо, Y. Bondarenko // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food, 2016. – Кyiv : NUFT, 2016. – P. 39.