Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25007
Title: Спосіб виробництва картоплі, тушкованої з грибами (Патент на корисну модель № 104273)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Писарєв, Максим Григорович
Карпік, Лариса
Keywords: картопля
гриби
сушіння
аскорбінова кислота
potatoes
mushrooms
drying
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Issue Date: 2016
Citation: Патент на корисну модель №104273 UA, А23L 1/212, А23L 1/28, А23L 1/01. Спосіб виробництва картоплі, тушкованої з грибами / Бандуренко Г. М., Бессараб О. С., Левківська Т. М., Писарєв М. Г., Карпік Л. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 05691 ; заявл. 09.06.2015 ; опубл. 25.01.2016, Бюл. № 2.
Abstract: Спосіб виробництва картоплі, тушкованої з грибами, включає підготовку сировини, змішування картоплі, грибів, моркви, цибулі, томатного пюре, рослинної олії, солі, цукру, борошна, перцю, підігрівання суміші, фасування, закупорювання, стерилізацію та охолодження. При цьому підготовлені овочі бланшують у розчині натрієвої солі аскорбінової кислоти концентрацією 0,01-0,05 % при температурі 85-100 °C протягом 1-7 хвилин, сушать до вмісту сухих речовин 40-60 %, після чого отримані напівфабрикати направляють на змішування. The method of production of potatoes, stewed with mushrooms, includes training materials, mixing potatoes, mushrooms, carrots, onion, tomato puree, vegetable oil, salt, sugar, flour, pepper, heating the mixture, filling, sealing, sterilization and cooling. This blanshuyut prepared vegetables in a solution of sodium salt of ascorbic acid concentration 0,01-0,05% at 85-100 ° C for 1-7 minutes, until dry solids content of 40-60%, then got sent to the mixing semi.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25007
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104273.pdf157,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.