Спосіб виробництва консервів "Морква гарнірна вітамінізована" (Патент на корисну модель № 112641)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва консервів, який включає сортування, калібрування, миття, інспекцію, очищення, різання, бланшування, фасування, додавання заливи, закупорювання й стерилізацію, який відрізняється тим, що різання моркви проводять в атмосфері пари, бланшування моркви проводять у розчині лимонної кислоти та ізоаскорбінату натрію при температурі 85-100 °C у кількості 0,02-0,05 %, сушать до вмісту сухих речовин 30-50 %, і заливають заливою, яка містить 6-10 % цукру, 0,6-1,0 % солі, 0,3-0,5 % лимонної кислоти, 0,01-0,1 % аскорбінової кислоти.
The method of production of canned food, which includes sorting, sizing, cleaning, inspection, cleaning, cutting, blanching, packaging, adding bays, closing and sterilization, characterized in that the cutting carrots is carried out in an atmosphere of steam blanching carrots carried out in a solution of citric acid and izoaskorbinatu sodium at a temperature of 85-100 ° C in an amount of 0,02-0,05% dry solids content of 30-50%, and pour bay, which contains 6-10% sugar, salt 0.6-1.0% , 0.3-0.5% citric acid, ascorbic acid 0.01-0.1%.
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 112641 UA, А23В 7/00, А23В 7/08, А23В 7/10. Спосіб виробництва консервів "Морква гарнірна вітамінізована" / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., Бондаренко К. І., Бондаренко Д. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 06328 ; заявл. 10.06.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.