Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25079
Title: Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану
Authors: Рожно, Олександр Васильович
Подобій, Олена Валеріївна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Keywords: безглютенові макаронні вироби
кукурудзяне борошно
камеді ксантану
показники якості
pеологічні показники
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
gluten-free pasta
corn flour
xanthan gum
quality characteristics
rheological characteristics
Issue Date: 2016
Citation: Рожно, О. В. Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану / О. В. Рожно, О. В. Подобій, В. Г. Юрчак // зб. тез VI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології, 20-22 квітня 2016 р., м. Київ / Укладач Гайдай В. О. – С. 262.
Abstract: Досліджено вплив камеді ксантану на реологічні показники його колоїдних розчинів та якісні характеристики безглютенових кукурудзяних макаронних виробів. The effect of xanthan gum on the rheological characteristics of its colloidal solutions and the qualitative characteristics of gluten-free corn pasta products was studied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25079
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tyvgvyhbmvzdk.pdf233,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.