Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено вплив камеді ксантану на реологічні показники його колоїдних розчинів та якісні характеристики безглютенових кукурудзяних макаронних виробів. The effect of xanthan gum on the rheological characteristics of its colloidal solutions and the qualitative characteristics of gluten-free corn pasta products was studied.

Description

Citation

Рожно, О. В. Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантану / О. В. Рожно, О. В. Подобій, В. Г. Юрчак // зб. тез VI Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології, 20-22 квітня 2016 р., м. Київ / Укладач Гайдай В. О. – С. 262.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By