Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, морква, вичавки, сушіння, екстрагування, сarrots, husks, drying, extraction

Бібліографічний опис

Михалюк, Я. Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки / Я. Михалюк, Н. Білоцерківська, Т. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч.1. – С. 274.