Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено фізико-хімічні показники різних сортів яблук на технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. The physico-chemical indices of various apple varieties on the technology of production of fruit and berry marmalade.
Опис
Ключові слова
мармелад, мarmalade, яблучне пюре, apple puree, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Підтілок, І. С. Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу / А. В. Ковтун, І. С. Підтілок // Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві : Всеукраїнська науково-практична конференція, 22-23 березня 2017 р. – Київ, 2017. – С. 80-81.