Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні показники різних сортів яблук на технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. The physico-chemical indices of various apple varieties on the technology of production of fruit and berry marmalade.

Опис

Ключові слова

мармелад, мarmalade, яблучне пюре, apple puree, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Підтілок, І. С. Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу / А. В. Ковтун, І. С. Підтілок // Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві : Всеукраїнська науково-практична конференція, 22-23 березня 2017 р. – Київ, 2017. – С. 80-81.