Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено процес розрідження пшеничної суспензії з використанням термостабільного ферментного препарату Termamil 120 L.
Explored the process of dilution of starch raw material with the using of thermostable enzymes preparation Termamil 120 L.

Опис

Ключові слова

глюкозний еквівалент, пшенична суспензія, ферментний препарат, температура, концентрація, кафедра технології цукру і підготовки води, glukozniy equivalent, wheaten suspension, enzymes preparation, temperature, concentration, dilution

Бібліографічний опис

Карпович, І. В. Дослідження процесу розрідження пшеничної суспензії / І. В. Карпович, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2009. – № 28. - С.22-23.

Зібрання