Механизм видоизменения гидроксильных протонов водно-спиртовых смесей в процессе создания водки
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Рассмотрена зависимость скорости и характера установления термодинамического равновесия, а также получение оптимальных органолептических характеристик водки в зависимости от способа водоподготовки и времени контакта компонентов водно-спиртовых смесей. Dependence of speed and character of establishment of thermodynamics equilibrium, and also receipt of optimal organoleptic descriptions of vodka, is considered depending on the method of water treatment and time of contact of components of water-alcohol mixtures.
Опис
Ключові слова
1H ЯМР-спектроскопия, 1H NMR-spectroscopy, водно-спиртовая смесь, aqueous-alcoholic mixture, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін О.В. Механізм видозміни гідроксильних протонів водно-спиртових сумішей в процесі створення горілок / Кузьмін О.В. // Наукова конференція викладачів і аспірантів університету за підсумками науково-дослідної роботи за 2013 рік (4 березня 2014 р.). – Донецьк: ДонНУЕТ, 2014. – С. 8.