Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25796
Title: Structural and mechanical properties of fondan's model systems
Authors: Bloshchinska (Dudkina), Olena
Ternavska, Irina
Ishchenko, Tatiana
Niemirich, Oleksandra
Havrysh, Andrey
Keywords: фондан
fondant
целіакія
целиакия
celiac disease
реологія
реология
rheology
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Citation: Structural and mechanical properties of fondan's model systems / O. Dudkina, А. Gavrysh, О. Nemyrych and other // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 316.
Abstract: Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25796
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 Дудкіна 83_англ.pdf206,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.