Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25796
Title: | Structural and mechanical properties of fondan's model systems |
Authors: | Bloshchinska (Dudkina), Olena Ternavska, Irina Ishchenko, Tatiana Niemirich, Oleksandra Havrysh, Andrey |
Keywords: | фондан fondant целіакія целиакия celiac disease реологія реология rheology кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Structural and mechanical properties of fondan's model systems / O. Dudkina, А. Gavrysh, О. Nemyrych and other // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 316. |
Abstract: | Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25796 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 Дудкіна 83_англ.pdf | 206,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.