Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorКоваль, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorШешлюк, Олександр Сергійович-
dc.date.accessioned2017-11-27T07:58:02Z-
dc.date.available2017-11-27T07:58:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШутюк, В. В. Дослідження процесу осмотичного зневоднення айви / В. В. Шутюк, М. О. Коваль, О. С. Шешлюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – С. 172-173.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26197-
dc.description.abstractУ тезах наведено результати експериментального дослідження осмотичного зневоднення айви в розчині цукру різних концентрацій та температури. Аналіз отриманих даних показав, що під час осмотичного зневоднення айви спостерігається три етапи проходження процесу – насичення вологою, безпосередньо зневоднення і насичення цукром. Зі збільшенням концентрації розчину цукру з 40 до 60 % час зневоднення зменшується, а період насичення айви цукром починається раніше для всіх експериментів. The thesis presents the results of an experimental study of osmotic dehydration of quince in a sugar solution of various concentrations and temperature. Analysis of the obtained data showed that during the osmotic dehydration of quince, three stages of the process are observed: saturation with moisture, direct dehydration and saturation with sugar. With an increase in the concentration of the sugar solution from 40 to 60%, the dehydration time decreases, and the saturation of quince with sugar begins earlier for all experiments.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectайваuk_UA
dc.subjectосмотичне зневодненняuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectцукровий розчинuk_UA
dc.subjectайваuk_UA
dc.subjectquinceuk_UA
dc.subjectosmotic dehydrationuk_UA
dc.subjecttemperatureuk_UA
dc.subjectsugar solutionuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleДослідження процесу осмотичного зневоднення айвиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 11 Shutyuk TNU.pdf560,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.