Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26422
Назва: | Харчова промисловість № 21 |
Автори: | Національний університет харчових технологій |
Ключові слова: | сировина матеріали процеси харчових виробництв проектування технологія raw materials food production processes design technology |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ : НУХТ, 2017. – № 21. – 180 с. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26422 |
Розташовується у зібраннях: | Харчова промисловість |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
№21.pdf | 5,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.