Radiiation exposure and food safety

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Food irradiation is a technology that improves the safety and extends the shelf life of food by reducing or eliminating microorganisms and insects. Preservation-irradiation can be used to destroy or inactivated organisms that cause spoilage and decomposition and extend the shelf life of food.

Опис

Бібліографічний опис

Slobodyan, Olga Radiiation exposure and food safety / Olga Slobodyan, Larysa Neshchadym, Vira Zayets // 8th Central European Congress on Food 2016. Food Science for Well-being, 23-26 May 2016. – Kyiv, 2016 - Р. 121.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в