Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших страв
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв, залежно від вмісту рецептурних складових. The article deals with the study of the forms of water connection in the culinary semifinished products for the first dishes, depending on the content of the formulation components.
Опис
Ключові слова
напівфабрикат, semi-finished product, форми зв'язку води, forms of water connection, перші страви, first courses, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших страв / О. С. Пушка, Я. С. Диба, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш // Готельно-ресторанна справа : міжнародна науково-практична конференція,присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності, 21 вересня 2017 р. : тези доп. – Харків, 2017. - С. 157-163.