Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26664
Title: | Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів |
Authors: | Голь, Артем Олегович Чорна, Анастасія Іванівна Шульга, Оксана Сергіївна Арсеньєва, Лариса Юріївна |
Keywords: | біодеградоване паковання пліснявіння хлібобулочні вироби biodegradable packaging mold bakery products кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів / А. О. Голь, А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів : тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон, 2015. – С. 67-69. |
Abstract: | Охарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів.материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26664 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Херсон 18-20.05.2015.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.