Використання харчових волокон бамбука у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено використання харчових волокон у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарства. Встановлено, що внесення досліджуваних харчових волокон у кількості 5 % поліпшуватиме структурно-механічні показники фаршу і органолептичні готових виробів.
Dietary fiber for beef steak for restaurants was investigated. It was notices that using 5 % of dietary fiber will influence positive on structural and mechanical properties of stuffing and organoleptic properties of finished products.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, модельний фарш, біфштекс, dietary fiber, model minced meat, beef steak, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Рудик, В. Використання харчових волокон бамбука у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарства / В. Рудик, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 308.